Arbetar ni med stiftelser / stipendier?

Då kan vi underlätta ert arbete, skapa goodwill och spara pengar åt er.

Seekpoint AB erbjuder service och rådgivning till stiftelseförvaltare och organisationer som delar ut stipendier och liknande bidrag. Sedan 1993 har vi drivit verksamheten www.stipendier.se som säljer information om stipendier och forskningsanslag i Skandinavien, Tyskland, Schweiz och Estland. Tack vare oss har ni måhända fått in en hel del förfrågningar om stipendier, anslag och bidrag.

Vår affärsidé är att till konkurrenskraftigt pris hjälpa våra kunder med stipendieadministrationen. Det gäller framförallt arbetstidsmässigt tunga bitar som hantering av stipendieansökningar och förfrågningar. Vi arbetar även med rådgivning avseende utveckling, PR, hemsidor och grundande av stiftelser.

Vi lägger stor omsorg vid kommunikation med personer som kontaktar stipendieförvaltaren. De som söker stipendier och får avslag får från oss istället förslag på alternativa stipendiemöjligheter. Därmed kan även ett avslag skapa goodwill vilket stärker anseendet hos de stiftelser, företag och organisationer som delar ut stipendier.

En annan intressant tjänst som vi erbjuder är att vi söker efter lämpliga stipendiater. För vissa kategorier av stipendier kan det vara svårt att finna lämpliga kandidater. Vi kan söka efter sådana bland alla de tusentals som med vår tjänst på www.stipendier.se letar efter stipendier. Detta kan även kombineras med aktiv uppsökande verksamhet i samarbete med tex. Branschorganisationer och utbildningsinstitutioner.

Kontakta oss för att förutsättningslöst diskutera hur vi kan hjälpa er. forvalting@seekpoint.se

För förvaltare

Stipendier?

Letar du efter stipendier? Fyll i vårt ansökningsformulär.